روش نگهداری سیر سیاه 2022-04-05
از خواص و کاربرد تا طرز تهیه سیر سیاه در منزل؛ سیر سیاه چیست؟
شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
می توانید از این روغن زیتون و سیر برای طعم دادن به غذاها و انواع سالاد استفاده کنید. برای نگهداری از ترکیب روغن زیتون و سیر باید آن را در یخچال قرار دهید. یکی از روش های نگهداری سیر در طولانی مدت تهیه سیر داغ است. سپس باید سیرها را شب تا صبح درون آبکش یا روی یک پارچه تمیز بریزید تا کاملا خشک شوند.
برای خشک کرد سیر ها می توانید پوست آن ها را جدا کنید و به صورت ورقه ای خرد نمایید. حالا می توانید سیرها را داخل دستگاه خشک کن بگذارید تا کاملاً خشک شوند. اگر دستگاه سبزی خشک کن در منزل ندارید، می توانید سیرها را داخل سینی بچینید و با دمای ۱۱۷ درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید. برای این کار حتماً باید درب فر کمی باز باشد و حواستان به سیرها باشد تا زیادی برشته نشوند.
طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود.
با این روش تا مدت های طولانی می توانید از پودر سیر استفاده کنید. این کار هم باعث می شود هزینه کمتری پرداخت کنید و هم مطمئن هستید که خودتان پودر سیر را درست کرده اید. بسیاری از افراد معتقدند پودرهای سیری که در کارخانجات تولید میشود، مزه آرد می دهند. به طور کلی با این روش هایی که به شما آموزش دادیم، می توانید سیر را ۲ یا ۳ ماه نگهداری کنید. البته بسته به میزان نور، رطوبت و گرما این زمان می تواند زیاد یا کم شود. بنابراین مهم ترین نکات برای نگهداری سیر در خانه این است که محیط خنک، بدون رطوبت و بدون نور باشد.
سیر سیاه اصل باید دارای تاریخ انقضا مشخص و سایر اطلاعات مربوط به محصول مانند روش تولید و شرایط نگهداری باشد. یکی از مهمترین مراحل در بهرهگیری از مزایای سیر سیاه، خرید محصول اصل و با کیفیت است.اولین و مهمترین نکته در خرید سیر سیاه اصل، انتخاب منبع معتبر است. بهتر است از فروشگاههای بزرگ، برندهای معتبر یا فروشندگان آنلاینی که بازخوردهای مثبتی دارند خرید کنید. برخی از افراد سیر سیاه را به صورت مکملهای غذایی مصرف میکنند. این مکملها معمولاً به شکل کپسول یا قرص عرضه میشوند و میتوانند به عنوان یک راه ساده و موثر برای دریافت مواد مغذی موجود در سیر سیاه مورد استفاده قرار گیرند.
برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. برگ سیر در شکل خام خود، طعم سیر، پیاز، تند و علفی بیشتری دارد، اگرچه نسبت به حبه های سیر خام کم تر تند است. پس از پخته شدن، طعم شیرین تری شبیه سیر بو داده می شود. به طور کلی، طعم آنها ملایم تر از سیر است و تا حدودی چیزی بین سیر و پیازچه است.
سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد. برای نگهداری طولانیمدت سیر سیاه میتوانید آن را در محفظهای دربدار قرار داده و به مدت 6 ماه تا یک سال در فریزر یخچال نگهداری کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند.
شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. اگر شماهم راهکار و ایده ای برای نگهداری طولانی مدت سیر تازه دارید، حتماً تجربه خوبتون رو برای همه بنویسید.
برای این کار باید سیرها را به صورت درسته و با پوست داخل قالبی که از قبل با کمی روغن زیتون چرب شده بریزید. حالا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سیرها را داخل فر بگذارید تا نرم و پخته شوند. می توانید از این سیرها تا یک هفته در یخچال و برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. برگ ها را می توان کباب، آب پز، بخار پز، سرخ ، کبابی یا خورشتی کرد. شما میتوانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا بهعنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. محصولات ما عاری از هرگونه مواد افزودنی شیمیایی و از دل طبیعت پاک بدست شما می رسند. هدف اصلی ما ارتقاء سلامت و ترویج سبک زندگی سالم است.
سیر باید سفت و دارای پوست کاغذی باشد و جوانه نداشته باشد . سیر نرم نشان دهنده زیاد رسیدن آن میباشد و زیاد ماندگاری ندارد . سیر ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید یا از وسط دو نیم کنید. روی آبکش یا پارچه تمیز در هوای آزاد پهن کنید و هر چند ساعت آن را زیر رو کنید تا دو سه روز که کاملاً خشک شود. برای پوست کندن سیرها حتماً مطلب ۳ ترفند ساده برای پوست کندن سیر را بخوانید. روش الف نسبت به ب آسان تر است و خاصیت سیر بیشتر حفظ می شود.
برخی افراد سیر سیاه را به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف میکنند. بافت نرم و طعم شیرین آن باعث میشود که به راحتی قابل خوردن باشد و نیازی به آمادهسازی خاصی ندارد. سیر سیاه اصل دارای رنگی کاملاً سیاه و بافتی نرم و لطیف است.
آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه. آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند. از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند.
در طول این زمان، ترکیبات شیمیایی سیر تغییر میکند و به تدریج رنگ آن به سیاه تبدیل میشود. با این تغییرات، سیر سیاه طعمی شیرینتر و ملایمتر نسبت به سیر سفید به دست میآورد. سیر سیاه به دلیل داشتن فواید بیشماری که برای سلامتی دارد، آن را به یک مادهای ارزشمند تبدیل کرده است. با خواندن مقاله آیا سیر سیاه تاریخ انقضا دارد، دیگر میدانید که برای نگهداری و افزایش عمر مفید این ماده غذایی بسیار سودمند چگونه باید اقدام کنید. برای نگهداری از سیر در بطری نوشابه باید سیرهای تازه یا خشک را به صورت حبه ای کنید. حالا می توانید درب شیشه را کاملاً محکم کنید و آن را داخل فریزر قرار دهید.
همراهی شما در انتخاب محصولات طبیعی، گامی مهم به سوی سلامت و رفاه جامعه است. ادویههای متنوع و خوشمزه ما از بهترین مواد اولیه گیاهی تهیه میشوند. از خرید سیرهای خشک شده و چین خورده و نگه داری شده در یخچال خودداری کنید . آرامپز یا پلوپز را روی حالت گرمنگهداشتن غذا (keep warm) قرار دهید.
خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. در مرحله بعدی اجازه دهید سیرها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرامپز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایینتر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند.
این ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامهریزی شده (آپوپتوز) در سلولهای سرطانی سلول غیر کوچک ریه میشود. به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند. ساقه سیر نیز اغلب دارای یک برآمدگی در انتهای آن است. که در واقع یک غنچه است و اگر روی پیاز باقی بماند، جوانه گل می دهد. برای آنکه سیر را در تمام فصول سال تازه نگه دارید بایستی شرایط مناسبی برای نگه داشتن آن در منزل فراهم کنید شرایطی که در ادامه خواهید خواند. برای نگه داشتن سیر تازه نیازمند به رعایت سه نکته نور ، هوا و جایگاه می باشد که در طول سال سیر تازه بماند.
سیر خشک یکی از مواد غذایی پرکاربرد و محبوب در آشپزی است که به دلیل طعم و خواص درمانی خود بسیار مورد توجه قرار گرفته است. خشک کردن سیر، روشی مناسب برای افزایش ماندگاری آن و حفظ خواص تغذیهای آن است. میتوانید حبههای سیر را در سرکه سفید قرار داده (مثل ترشی) و تا چهار ماه در یخچال نگهداری کنید.
برای نگهداری مدت خیلی طولانی سیر باید از یکی از روش های زیر استفاده کنید تا بتوانید تا بیشتر از یکسال سیر را نگهداری کنید. قبلاً در مورد ۹ استفاده مفید از سیر تازه در خانه نوشتم. تا با کاربردهای جالب سیر به جز استفاده در غذا آشنا شوید. میتوانید روش سریع درست کردن ترشی سیر هفت ساله را در ستاره یاد بگیرید. ۳- سرد نگه داشتن و یا منجمد کردن سیر یک ایده بد است؛ زیرا باعث فاسد شدن سیر میشود. سرد کردن سیر، رطوبت را در آن افزایش میدهد و باعث رشد کپک و فاسد شدن سیر میگردد.
آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند. پژوهشهایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و میتواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. تهیه سیر خشک ارگانیک در منزل یک روش ساده و مقرون به صرفه برای داشتن یک افزودنی طبیعی و سالم به غذاهای خود است. با دنبال کردن مراحل ساده این مقاله، می توانید سیر خشک ارگانیک با کیفیت بالا را در منزل تهیه کنید.
سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود. این نوع سیر خواص درمانی و فواید زیادی برای سلامتی دارد. اولین گام در تهیه سیر خشک ارگانیک، انتخاب سیر مناسب است.
در نهایت، سیر خشک محصولی ارزشمند و پرکاربرد است که خواص درمانی بسیاری دارد. با استفاده صحیح از سیر خشک، میتوانید از خواص درمانی آن بهرهمند شوید و طعم و مزه غذاهای خود را بهبود بخشید. سیر خشک، یک مادهی ارزشمند و پرکاربرد در آشپزی است که میتواند طعم و عطر غذاهای آسیایی را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
اگر سیر نرم شده بود یا جوانه زده بود وقت دور انداختن آن است . مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. قرنهاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده میشود.
پس از خشک شدن کامل سیر، آنها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دربسته نگهداری کنید. سیر خشک در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید به مدت چند ماه قابل نگهداری است. برای نگهداری سیر خشک، بهتر است آن را در یک ظرف دربسته و در مکان خشک و خنک نگهداری کرد. سیر هم مانند تمام میوه ها و سبزیجات دیگر، فصل خاص خودش را دارد. که در این فصل به مقدار زیاد، قیمت مناسب تر و تازه میتوان آن را تهیه کرد. ۱- حبههای سیر را پوست بکنید و آنها را در یک ظرف شیشهای و یا پلاستیکی ریخته و تا سر ظرف روغن بریزید.
همچنین، میتوان آن را در یخچال نگهداری کرد تا طول عمر بیشتری داشته باشد. سیر سیاه یکی از مواد غذایی است که در سالهای اخیر به دلیل خواص منحصر به فرد و کاربردهای گستردهاش، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این محصول که از طریق تخمیر سیر سفید در دما و رطوبت کنترل شده تولید میشود، دارای طعم و بافتی متفاوت و ویژگیهای متمایزی نسبت به سیر معمولی است. برای نگهداری از سیر خشک شده می توانید آن را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کاملاً میکس کنید. در نهایت در هر پیمانه سیر به اندازه یک چهارم نمک دریا بریزید و مواد را خوب ترکیب کنید.
سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید.
اگر سیر سیاهی که خریداری میکنید دارای لکههای قهوهای یا بافتی سخت و خشک باشد، احتمالاً تقلبی یا با کیفیت پایین است. می توانید بوته سیر را با پوست داخل یک نایلون گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . پس از آمادهشدن سیرهای سیاه، میتوانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون میشود. التهاب در مغز حافظه را ضعیف میکند یا عملکرد مغز را در طولانیمدت کاهش میدهد.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه را میتوانید به صورت خام، پخته یا در ترکیب با سایر مواد غذایی مصرف کنید. این محصول به عنوان یک طعمدهنده قوی در بسیاری از غذاها از جمله سالادها، ساندویچها، سوپها و خورشها استفاده میشود. همچنین میتوانید از سیر سیاه برای تهیه ترشی، چاشنی و نوشیدنیها استفاده کنید. راه دیگر برای نگهداری طولانی مدت سیر تازه نگهداری سیر در روغن است. آن ها را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزد و روی آن ها روغن معمولی یا روغن زیتون بدون بو بریزید تا روغن روی همه حبه ها را بپوشاند.
بعد از خارج کردن سیر از بوته سریعا آن را مصرف کنید . وقتیکه سیر را از بوته جدا کنید عمر مفید آن به شدت کاهش میابد . بوته سیر ۸ هفته و حپه سیر جدا شده از بوته ۳ تا ۱۰ روز ماندگاری دارد .
سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند. همچنین ثابت شده است که سیر سیستم ایمنی را بالا می برد و التهاب را کاهش می دهد. ½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط قرار دهید.
طرز استفاده از سیر تازه هم بسیار ساده است و می توانید آن را به صورت رنده شده یا میکس در هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید. برای خشک کردن بقیه سیرهای تازه باید ساقه های سیر را در کنار هم قرار دهید و به وسیله یک بند ببندید. سپس دسته سیر را در مکانی که گردش هوای مناسبی دارد و نور آفتاب به آن برخورد نمی کند، آویزان کنید. یکی دیگر از روش های موثر برای نگهداری سیر، استفاده از روغن است.
سیر سیاه اصل دارای طعمی شیرین و ملایم است که به هیچ وجه بوی تند سیر سفید را ندارد. اگر سیر سیاهی که میچشید همچنان طعم و بوی تند سیر را دارد، ممکن است به درستی تخمیر نشده باشد. سیر را درجای تاریک ، خشک و با جریان هوای خوب نگه دارید . کارهای گفته شده همگی باعث افزایش عمر مفید سیر میشوند .
با این حال، قبل از شروع هرگونه درمان یا تغییر در رژیم غذایی، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. قبل از اینکه یکی از روش های نگهداری از سیر را انتخاب کنید، ابتدا باید آن ها را به خوبی بررسی کنید. اگر سیرهای خراب، نرم و یا آسیب دیده وجود دارد، آن ها را جدا کنید. از بهترین روش های نگهداری سیر تازه با ساقه این است که به مقدار استفاده چند روزتان جدا کنید و آن را در ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید.
شیشه حاوی سیر و روغن را در یخچال قرار دهید و برای ۶ الی ۷ ماه می توانید هر موقع سیر نیاز داشتید، چند حبه را از روغن دربیارید و استفاده کنید. روغنی هم که روی سیر ریختید، طعم و بوی سیر را می گیرد و می توانید برای غذا یا سالاد استفاده کنید. گرچه سیر ترشی در یخچال باید تا چهار ماه سالم بماند ولی اگر نشانههایی از شکل گیری کپک بر روی سطح مایع مشاهده کردید، باید محتویات ظرف را دور بریزید. هرگز سیر ترشی را در دمای اتاق نگه ندارید، زیرا بسیار سریع فاسد میشود. بهترین و مناسب ترین ظرف برای نگهداری سیر، ظروف سفالی است که باعث افزایش گردش هوا بین سیرها می شود.
بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیمهای موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند.
می خواهید سیر را مدت طولانی تری نگهدارید؟ پس سیرها را پوست بگیرید و درون سرکه ترشی بریزید. با این کار می توانید سیرها را به مدت 4 ماه درون یخچال نگهداری کنید. درون یک ظرف شیشهای را از سیرهای پوست گرفته، پر کنید و بعد روی سیرها سرکه بریزید تا شیشه کامل پر شود.
سیر یک طعم دهنده فوق العاده و یک گیاه بی نظیر برای تهیه انواع غذاها است و به دلیل خواص شگفت انگیزی که دارد، امروزه بسیاری از خانواده ها از آن استفاده می کنند. در واقع اگر سیر را در مکان مناسبی قرار ندهید و یا از شیوه درستی برای نگهداری از آن استفاده نکنید، خیلی زود پوک و خراب می شود. اما باید بدانید که برای نگه داشتن سیر و استفاده از آن در تمام فصول سال روش های زیادی وجود دارد.
بعد از آن هر وقت که به سیر احتیاج داشتید، یک تکه از سیر را جدا می کنید. توجه داشته باشید حتماً قبل از اینکه یخ سیر آب شود، آن ر داخل غذا بریزید یا سرخ کنید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد.
این ادویه، از خشک کردن سیر تازه تهیه میشود و به عنوان یک افزودنی خوشمزه و سالم به غذاها اضافه میشود. یکی دیگر از روش های نگهداری از سیر قرار دادن آن در یخچال است. برای این کار باید سیرها را در کشوی داخل یخچال قرار دهید. نگهداری طولانی سیر در یخچال موجب جوانه زدن آن می شود. برای نگهداری از سیر در یخچال می توانید سیرهای پوست کنده یا خرد شده را در یک ظرف کوچک و در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. بهتر است بیشتر از چند هفته سیرها را در یخچال نگهداری نکنید تا خراب نشود.
این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. ستاره | سرویس خانه داری – سیر به عنوان یک گیاه علفی شناخته میشود اما در واقع سیر خوراکی پیاز گیاه سیر است که طعم خاص و قویای نزدیک به طعم پیاز خوراکی دارد. از سیر برای پخت انواع غذا و گاهی برای اهداف دارویی استفاده میشود. سیر تازه را میتوانید از فروشگاه مواد غذایی محلی یا در باغچه خود تهیه کرده و اگر روش نگهداری سیر را به درستی بدانید میتوانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
اگر در زمستان به دلیل روشن کردن تجهیزات گرمایشی خانه شما هوای فوق العاده خشکی دارد، باید بدانید که نگهداری در فضای اتاق به هیچ عنوان توصیه نمی شود. زیرا این کار موجب می شود تا سیرها بعد از مدتی کاملاً سفت و خشک شوند و دیگر قابل استفاده نباشند. معمولا طرز نگهداری سیر خشک از سیر تازه راحت تر است، بنابراین بهتر است سیرها را با قرار دادن در فضایی باز خشک کنید.
هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. برگ های سیر را بشویید و انتها و جوانه آن را کوتاه کنید.